Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Reageren op René Froger


De in Amsterdam geboren zanger beleefde zijn landelijke doorbraak in 1988 met het nummer "Winter in America" (top-5 hit), na een live optreden in het Veronica-programma Countdown. In 1989 scoorde René Froger de nummer 1 single van het jaar met "Alles kan een mens gelukkig maken", een nummer dat zou uitgroeien tot een tweede volkslied.

Met als tussenstand twee gouden LP's, diverse awards als beste live artiest, zilveren harp en CD-Award, sloeg René Froger in mei 1990 een andere weg in door in de Londense PWL Studio's het nummer "Are you ready for loving me" op te nemen. Dit nummer werd in diverse Europese landen uitgebracht.

Ook de single "Just say hello" werd meteen tot alarmschijf gekozen en betekende opnieuw een Top-10 hit.
Op 15 mei 1991 ontving hij in Monte Carlo tijdens de "World Music Awards" een award voor "Most Popular Artist". Tijdens dit gala, dat werd uitgezonden in 40 landen over de hele wereld, trad hij op tussen de 15 meest populaire artiesten van ieder land, namen als Roxette, Eros Ramazotti, Lisa Stansfield, Phil Collins en vele andere top-acts.

Tegenwoordig is René een van de drie toppers!


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive