Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Willy Latino Salsa band boeken


Het is bijna niet te doen. Zonder superlatieven schrijven over deze band is bepaald niet eenvoudig. Het leven van Willy Latino is namelijk een aaneenschakeling van muzikale activiteiten. Hij is als componist, producer en orkestleider de motor achter deze formatie. Willy beschikt over een grote inventiviteit en heeft bovendien de gave voortdurend uitstekende muzikanten om zich heen te verzamelen en aan zich te binden. Allen van een hoog niveau en gezegend met een verbazingwekkend improvisatietalent. Het succes van Willy Latino is niet alleen de persoon, maar de hele band.

De veelzijdigheid van de band komt uitstekend tot uiting in het repertoire; niet alleen het Caribisch en Zuid-Amerikaanse genre wordt door de band tot in hun tenen beheerst, ook het allround repertoire doen zij veelvuldig en met verve. Zij leven zich uit in een optreden vol melodie, temperament en gestuwd door een swingend ritme.
Willy Latino zet al jaren lang de toon op dit gebied. Zijn naam is een synoniem geworden voor een ongelofelijke muzikale vaardigheid. Willy Latino staat dan ook, nog steeds, aan de top en dat is de enige plaats waar hij thuis hoort.


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive