Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Tiny Little Big band boeken


Tiny little Big Band

Het idee is ontstaan in de hoofden van Patrick Hemelrijk (contrabas) en zanger Marcel Fokker..

Beiden al ruim 15 jaar actief als proffesionele muzikanten. Marcel is in die tijd bandleider en zanger geweest van accoustisch gezelschap Heeren van het Goede leven. Hij heeft daarmee de prestigieuze titel “Meestspelende-band-van-Nederland” met ruim 350 optredens per jaar enkele jaren mogen dragen.

Patrick was actief in meerdere acts in zowel binnen en buitenland, maar de laatste jaren vooral actief in de expressieve formatie “Straat”. Zij kenden elkaar al enkele jaren en toen Marcel Patrick benaderde om samen iets leuks te gaan doen was het idee snel geboren, Big band Muziek!

Vanwege ervaring van beide in het accoustische circuit werd echter gekozen voor een wel zeer afgeslankte versie. De uitdaging lag dan ook in het zo overtuigend mogelijk brengen van veelkoppige muziek in een veel kleinere bezetting. Hiervoor is de ervaring en kennis van de Conservatorium-opgeleide Frank de Lange (vleugel) in het leven geroepen. Hij kwam met de suggestie dat een drummer onontbeerlijk was voor een realistische benadering van een bigband. Zo kwam hij met zijn enthousiaste studie-genoot Serge Doves op de proppen. Tiny Little Bigband was geboren!

Ondanks dat de band pas per 1 april 2006 is opgericht zijn er alweer vele optredens in binnen- en buitenland gepasseerd. Bruiloften, Bedrijfsfeesten, Incentives, Winkelcentra en enkele Jazz-festivals zijn allemaal enthousiast over dit nieuwe concept.

De combinatie van muzikale kennis en ruime ervaring op het entertainende vlak staan garant voor een zeer onderhoudend optreden. Verzorgde kleding, geen snoeren op en rond de speelplek (bijna alles is accoustisch of draadloos) Stijlvol chique en swing!
Voor boekingen 024-6423060


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive