Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Summerland boeken


Vier zeer ervaren musici uit Nijmegen en omgeving vormen al ruim 22 jaar de formatie SUMMERLAND en al bijna net zolang in deze samenstelling.

Door hun zeer gevariŽerd repertoire zijn zij graag geziene gasten op schuttersfeesten, braderiŽn, kermissen, personeelsfeesten, bruiloften en elk ander te vieren festiviteiten.

Met hun single ďALOOSIEĒ zetten zij elke feesttent in de regio op zijn kop. Bij dit nummer hoort een dansje die door jong en oud simultaan uitgevoerd wordt.

Lang voordat ďMacarenaĒvan Los Del Rio zijn intrede deed in de discotheken, wist de groep SUMMERLAND de mensen al op de vloer te krijgen en het dansje tent uitvoer te laten brengen.

Niet voor niets is Summerland een van de meest uitverkochte orkesten van Nederland, omdat zij elk feest tot een happening weten te maken om nooit meer te vergeten.

Om de feestvreugde nog te verhogen is SUMMERLAND eventueel ook met een extra muzikant blazer te boeken, waardoor hun repertoire nog veelzijdiger en vollediger wordt.


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive