Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Nance boeken


Nance presenteert het spelletje 'Lingo' bij de TROS, en ze interviewt kandidaten bij "Te land, ter zee en in de lucht". Nance presenteert ook de "TROS TV quiz", een entertainment quiz.

Eerder deed de blonde tvbabe het spelletje "Rappatongo" bij de de grootste familie van Nederland.

Nance werd geboren als Nancy Anna Francina Coolen op 10 september 1973 in Asten. Ze groeide op in dit Brabantse plaatsje. Vanaf haar vierde is ze al bezig met zang en dans.

Op haar 15e werd Nance door producer Ruud van Rijen uit een plaatselijke discotheek geplukt om samen met Captain Hollywood bij Twenty 4 Seven te zingen. Diverse hits volgden, later ging Nance solo.

Een aantal jaren geleden heeft Nance het programma 'Liefde is...' gepresenteerd op RTL5, en op TMF heeft ze Erik de Zwart wel eens vervangen bij de Top 40.

Ge´nteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze zangeres/ spreekster.


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive