Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 

Duo Blind Date boeken


Duo Blind Date behoort tot een van de meest succesvolle partyduo’s in Nederland. Op elke party waar duo Blind Date verschijnt weten de heren met groot gevoel voor sfeer, show en entertainment alle harten te stelen. Zo weet duo Blind Date met fijne zachte sfeermuziek, recepties en diners op te luisteren, maar evengoed alle pannen van het dak te spelen tijdens een swingende party.

Duo Blind Date speelt de mooiste evergreens, de allernieuwste hits, de toppers van toen de swingende rock & roll en de allerbeste disco muziek. Duo Blind Date kan precies bieden wat aansluit bij de sfeer van uw evenement en de smaak van uw gasten.

Met een bezetting van gitaar, uitgebreide keyboards en geweldige zang weet het duo de sound van een complete band te evenaren. U kunt er blind op rekenen dat duo Blind Date er een ware happening van maakt.


Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail adres:
 
Onderwerp:
Opmerking/vraag:
 
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive