Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Heidi und die Heino's

Heidi und die Heino's boeken

Tony Neef, Brigitte Nijman en Rolf Koster hebben alle drie hun sporen ruimschoots verdiend in diverse topmusicals zoals Miss Saigon, Grease en Les Misérables. De optelsom van gezamenlijke talenten vormt de basis voor het eerste deel van de show Musicals in Motion; een krachtige musicalmix waarbij de grootste en bekendste successen van het trio ten gehore worden gebracht.

Als de formatie Your Votes! raast het vocale trio vervolgens door 50 jaar Songfestival geschiedenis. Zij laten u opnieuw kennismaken met de meest kleurrijke winnaars uit de festival-historie, zoals ‘Teach-In’, ‘Johnny Logan’ en ‘Abba’ aan wie méér dan speciale aandacht wordt besteed.

De karavaan trekt verder. In het afsluitende deel ‘geht die Party richtig los’ wanneer de creatie Heidi und die Heino’s ten tonele verschijnt. Vrolijke Schlagerhits komen in sneltreinvaart voorbij, waarbij de hitnotering ‘Ich bin wie du’ van het bonte gezelschap zeker niet zal ontbreken.

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze artiest(en).
reageren op Heidi und die Heino's...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive