Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Xander de Buisonje

Xander de Buisonje boeken

Xander de Buisonjé begon zijn carriére als zanger en frontman van de 9-koppige Nederlandstalige popformatie Volumia! De allereerste single van Volumia! uit september 1997; "Het is over", haalde alle hitlijsten.

De single "Afscheid", ook afkomstig van het album, heeft in 1998 voor de definitieve doorbraak van Volumia! gezorgd. De opvolger van "Afscheid" is de wonderschone ballad "Hou me vast". De single bestormde alle hitlijsten met grote snelheid en werd bekroond met goud.

Het album "Volumia!" was in Nederland binnen de korste keren goud en niet lang daarna platina. Ook in België werd het album een groot succes.

In november 1999 verscheen het tweede album "Wakker". De eerste managementteam dat achter Xander de Buisonjé schuil gaat, schrijft ze prijsvragen uit en onderhoudt ze nieuwetjes pagina.

In juni 2001 verscheen het derde en laatste album "Puur". Op dit album staan 13 juweeltjes van popsongs, allemaal door Xander geschreven.

In 2001 stopte de band en gaf Xander aan solo verder te gaan. 14 maart j.l. is zijn eerste single "Ik zie" uitgekomen, wat nu al een succes is. Vanaf nu ligt zijn album "Hemelsbreed" in de winkel.
reageren op Xander de Buisonje...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive