Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Willem Gunneman

Willem Gunneman boeken

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem.
Ruim dertig minuten of avondvullend genieten van een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties of in de rol van inspirerend dagvoorzitter.
Willem Gunneman schreef tientallen liedjes en verleende zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma's. Zo was hij twee jaar lang wekelijks te horen met Peter Teekamp in het Tros-radioprogramma "Hollands Hitwerk' met 'De heetste Nieuwtjes'. Een wekelijkse column waarin Willem de vaderlandse showbizz bezong. In het radio Oost programma Blond, Kaal en Brutaal vatte Willem wekelijks de besproken onderwerpen en gasten improviserend samen in een sprankelende blues. De Belgische zangeres Mieke nam een zestal composities op van Willem's hand en keerde na een stilte van ruim twee jaar terug in de hitlijsten. Samen met Moppentopper en televisiepresentator Jeroen Smits blikte Willem terug op de afgelopen eeuw in een spraakmakend theaterprogramma en wekelijks bezong hij de natuur in Overijssel op TV Oost. Als vaste gast in het RTV Oost programma ‘Blond Kaal en Brutaal’ vatte Wilem de wekelijkse onderwerpen samen in een sprankelende blues. Zijn eigen single "Is 't Gek" belandde op een eerste plaats in radio Noordzee's vaderlandse vijftien en met "Gewoon een Vrolijk Liedje", samen met Dennis, stond hij vier keer in een overvol Ahoy tijdens de Nacht van Oranje.

Daarnaast tekende Willem Gunneman voor tal van muzikale- en theaterproducties in opdracht van bedrijven en instellingen als de Kindertelefoon, Waterschappen, Lenferink bedrijven, Het Nederlands Bakkerijmuseum, Fame 'Bouwmeesters met Visie’ en Pink Roccade en schreef hij liedjes voor de theaterprogramma’s van onder andere Karin Bloemen. Naast dit alles is Willem Gunneman auteur van een tweetal boeken, te weten 'Koffietijd' (uitgeverij Mingus) en 'Eeuwlingen' (uitgeverij Kok).

Als journalist interviewde Willem nationale en internationale kopstukken onder wie Harry Belafonte, Tom Jones, Frits Bolkestein, Cliff Richard, Latoya Jackson, de Prince de Lignac, Edwin Evers en Erica Terpstra.
reageren op Willem Gunneman...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive