Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Wesley Bronkhorst

Wesley Bronkhorst boeken

Als een artiest steeds vaker voor optredens wordt gevraagd, van ieder optreden een groot feest weet te maken, in de ArenA heeft gestaan voor een uitzinnige menigte van 40.000 mensen en een grote groep trouwe fans heeft die naar ieder optreden komt kijken, kan dat maar één ding betekenen: Wesly Bronkhorst, de rasechte Amsterdamse volkszanger is een artiest die nog veel van zich zal laten horen! De passie voor het zingen en de liefde voor zijn publiek zitten diepgeworteld in deze 28-jarige zanger en dat is te zien. Iedere keer weer weet hij de zaal voor zich te winnen met zijn innemende verschijning en overtuigende performance.
Als kind was Wesly al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef ik thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. Eigenlijk wil ik nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, ik wil mezelf graag onderscheiden.”
De periode bij Café Bolle Jan in Amsterdam is een ommekeer in Wesly’s carrière geweest. Drie jaar lang was hij daar één van de vaste zangers. “Bij Café Bolle Jan heb ik veel geleerd. Op het gebied van zingen maar zeker ook op het gebied van contact met mijn fans. Mijn fans zijn enorm belangrijk voor mij, ik onderhoud daarom graag een warm contact met ze. Bovendien houd ik van gezelligheid en ben graag onder de mensen, dus dat komt goed uit.”
In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de Amsterdamse avond in de Jaap Edenhal, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in
mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA. “Hoe groot de zaal is maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Ik kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optreden voor kleinere groepen. Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heb ik een topavond. Toch moet ik zeggen dat ik het meest trots ben op mijn optreden in de Amsterdam ArenA, tijdens het concert ‘Samen met Dré. Dat was echt helemaal super: een prachtig ballet, een grandioos orkest en veertigduizend mensen in het publiek. Ik zong ‘Zeg Maar Niets Meer’ en écht, het stond als een huis.” En dat is nu precies wat Wesly zo bijzonder maakt, waar hij ook optreedt, iedereen doet mee en het wordt altijd een groot feest.
Wesly timmert flink aan de weg. Eind 2003 gooide hij hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. In 2007, als Wesly met productiemaatschappij Cat Music in contact is gekomen, brengt hij nog drie singles uit: De single ‘Pijn’, was een veel gedraaid nummer op Radio 2. ‘De Lucht was Blauw’, kwam op nummer 23 in de Mega Charts en verscheen op het verzamelalbum Après Ski deel 19. ‘Kom Maar Bij Mij’ verschijnt als laatste single vlak voor het uitkomen van het gelijknamige album ‘Kom Maar Bij Mij’ dat november 2007 uitkomt.
De single ‘De Bouw Maakt Het’ die Wesly in december 2007 uitbrengt, blijkt een schot in de roos. Het nummer is vaak op RadioNL te horen en wordt daar ook vaak aangevraagd. In 2008 kan het publiek genieten van twee EK-hits van Wesly: ‘Oranje Is Voor Iedereen’ en ‘Kom Vrienden’. En ook tijdens de feestdagen laat Wesly van zich horen als hij in december 2008 het nummer ‘Het Is Weer Kerstfeest’ uitbrengt.
Ook het komende jaar zullen meerdere singles en een nieuw album uitkomen: “Lekkere Nederlandstalige nummers in een modern jasje. Met ‘een vleugje pop’ of noem het hoe je wilt, ik doe het gewoon nét even anders.”
Wesly weet keer op keer met zijn nummers te verrassen en dat zal ook in 2009 niet anders zijn!
reageren op Wesley Bronkhorst...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive