Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Rob Ronalds

Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds, een doorgewinterd zanger/entertainer, is geboren in Amsterdam op 31 januari 1966. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zingen. Al snel blijkt dat Rob een groot talent is. Tijdens de vele talentenjachten in het land waar hij aan mee doet om ervaring op te doen zijn de reacties ronduit overweldigend. Niet zelden weet hij deze talentenjachten dan ook winnend af te sluiten.
Rob voelt zich op het podium als een vis in het water. Perfecte balans tussen contact met het publiek en de juiste muziekkeuze maken zijn optredens tot een ware belevenis. Overigens is juist het overbruggen van de afstand tussen zanger en publiek zijn sterke punt; iets dat hij naast het zingen -als DJ/ presentator maar al te goed onder de knie heeft.

In 1992 verschijnt Rob Ronalds op de televisie, waar hij in de populaire Soundmixshow van Henny Huisman een indrukwekkende Rene Froger neerzet. Talloze optredens volgen, en Rob zingt zich meer en meer 'in de kijker'. Omdat het Rob aan routine niet ontbreekt wordt hij in

1993 uitgenodigd als vaste zanger op de Tel & Bel Show van radio 10 Gold (2 jaar lang), tevens in dit jaar is hij te gast op de TROS Zomertour.

1996 breekt aan en een nieuwe uitdaging begint voor Rob als publieksentertainer bij het Tv programma Te land , Ter zee en in de lucht. En tegenwoordig is hij avonden te vinden in Showbiz City te Aalsmeer waar hij als zanger/entertainer en de boel op z'n kop zet in het " 't Is Hier Fantasties " .de bekende Karaoke Bar . En verder deed Rob Ronalds diverse optreden met de wel bekende Zomer/ winter tour van Maurice Kroon producties. Ook nu in het jaar
2000 zal Rob weer van de Party zijn op het Zomer spektakel Super Soccer EEN GROOT OPBLAASBAAR VOETBAL SPEL

Klaar voor het "grote publiek" doet Rob vervolgens voorprogramma's bij Rob de Nijs, en zingt hij samen met Rene Froger. Ook optredens van Ruth Jacott en Marco Borsato worden regelmatig door Rob Ronalds voorafgegaan. De kans dat u Rob dus al heeft zien optreden is levensgroot. Prachtige liedjes als "This is the moment", "Copacabana", " Love is in the air", "De vrolijke koster", "Malle Babbe", "Het spoor", "Jordaan Medley", "Liever dan Lief" en "Banger hart" krijgen een ereplaats in zijn show. Het uitgebreide repertoire van Rob Ronalds bevat ruim 130(!) zorgvuldig geselecteerde songs, die stuk voor stuk zorgen voor een onvergetelijk optreden.

2000 breekt aan en de nieuwe single van Rob klinkt op de radio en het Tv programma Hoeba Hop en natuurlijk bij Abnormaal. de Tv carrière begint voor Rob bij Yorin.

Het COOLDOWN tijdperk in de laatste week van December 2000 wordt Rob gevraagd of hij er ook iets voor voelt om in de groep Cooldown de zang voor zijn rekening te nemen. Hij hoeft hier niet te lang over na te denken want Rob is overal voor in en zo geboren de groep Cooldown Café want zoals je weet is het nummer Hey Baby een idee geweest van de eigenaar van de Café keten Cooldown. Zo treed Rob samen met de groep overal in binnen en buitenland op. Maar liefst 1 gouden plaat met Hey Baby en in totaal 3 singles en een album kwamen er uit in het jaar 2001.Maar nu 2002 het jaar is nog maar net begonnen of Rob komt met een solo plaat uit samen met AB-Normaal Kleine blonde Mariandel ietsje sneller dan de vorige plaat en leuker samen met AB we hebben zelfs een toffe videoclip gemaakt samen met AB in de sneeuw deze staat op het punt van doorbraak.
Maar Rob zit niet stil want in de tussentijd heeft hij een nieuwe single klaar gestoomd met Frank en de boys van Cooldown KRIEBELS en die heeft hij zeker over zijn hele lijf heeft hij de optreed KRIEBELS. En nu maar keihard werken aan de toekomst.
Het lijkt wel een sprookje de tweede solo plaat van Rob is een feit Kanjer. Het is 17 september 2002 en hij is klaar de gloednieuwe single helemaal Top. Een oude bekende song van LUV The Greatest lover in een nieuwe feestjas Als je het hoort gaan de handjes al in de lucht bij Sha la la la la Sha la la la la. En tevens de bonustrack Zij dit nummer heeft Rob speciaal geschreven voor zijn bruiloft 21 juni 2002. Even als de tekst van Kanjer geniet en beweeg zo als je wil maar je zit zeker niet stil bij de nieuwe plaat van Robbie Ronalds.

Robbie is vanaf 1 december niet meer de leadzanger van de groep Cooldown Café hij gaat het solo doen. Na twee jaar veel plezier te hebben gehad neemt Rob afscheid van de groep. Hij is nu dan ook druk bezig een nieuwe single op te nemen en er wordt zelf een album verwacht.

Vanaf 15 maart gaat de Ab Normaal Discoshow in Nederland draaien dus als je Robbie en Ab Normaal live aan het werk wil zien hou dan de site van Rob in de gaten.
reageren op Rob Ronalds...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive