Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Rene Shuman & Angel Eye

Rene Shuman & Angel Eye boeken

Mr. & Mrs. Rock ’n Roll René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun grote showband steeds meer harten in binnen- en buitenland met hún eigen benadering van het fenomeen Rock ’n Roll. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu! Hun recente top-40 hit “Don’t be cruel”, een eigentijdse versie van de Elvis-klassieker, stond meerdere weken op de 1e plaats in de verkooplijsten van de Music Store.

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist die al vanaf zijn negende jaar speelt. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl vocaliste Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis! Samen met een knallende blazerssectie, een spetterende showband met de Nederlandse dans- kampioenen Rock ’n Roll, van in totaal 12 personen, zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis!

Op dit moment zijn ze “on the road” en toeren langs vele grote concertpodia. Zo stonden zij in een uitverkocht Paradiso als een van de hoofdartiesten die de eer hadden met de originele band van Elvis Presley op te treden. Ook zijn ze zeer regelmatig te zien in de media. Zo waren ze naast de vele appearances en interviews te zien in o.a. de Staatsloterijshow, Vrienden van Amstel Live en Los Vast 2004 in Ahoy.

Van Chique tot Rock, van intieme feesten tot mega festivals! Het dak eraf met Shuman & Angel-Eye. Steeds meer fans volgen hen door het land! Er is inmiddels een grote fanbase die via nieuwsbrieven op de hoogte wordt gehouden.
reageren op Rene Shuman & Angel Eye...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive