Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Rene Schuurmans

Rene Schuurmans boeken

René Schuurmans is dé feestartiest van het moment. Met hits als “Hela Ho”, “Als ik haar zie” en “Laat de zon in je hart” maakt hij van ieder optreden een waar spektakel.

Al in de beginjaren kwamen de muzikale capaciteiten van deze geboren Brabander tot uiting en drumde hij als klein kereltje mee met optredens van diverse orkesten. Na zijn debuutsingle in 2003 "Op de Griekse Toer" en het succesnummer “Samen” besloot René zelf zijn melodielijnen en teksten te gaan schrijven. Het creëren van een eigen sound, zijn vriendelijke voorkomen en zijn toegankelijkheid maken Rene Schuurmans uitermate geliefd bij het grote publiek en organisatoren van evenementen. Vele hits, waaronder "Diep in mijn Hart", "Zomaar Verliefd" en “Samen met Jou” scoren hoog in de hitlijsten. Zijn laatste album, “Vanaf Vandaag”, stond wekenlang genoteerd op nummer 5 in de Mega Album Top 100.

Eind 2006 zette René Schuurmans met zijn concert een uitverkochte Maaspoort volledig op zijn kop. Tenslotte willen we u niet onthouden dat binnenkort de 2e DVD van René verschijnt, waarin clips zijn meegenomen van zijn reis naar Turkije met 150 uitzinnige fans.
reageren op Rene Schuurmans...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive