Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Peter Beense

Peter Beense boeken

Op 7 maart viert Peter Beense samen met muzikale vrienden The Big Party in de Heineken Music Hall. Het titelnummer 'n Goede Vriend, een duet met Harry Slinger, komt begin mei uit op single. Eind juni starten de opnames van de muzikale hiphopspeelfilm Bolletjes Blues!, het debuut van regisseurs en scenarioschrijvers Karin Junger en Brigit Hillenius. Rapper Negativ en actrice Sophie van Oers spelen de hoofdrol. Peter Beense is te zien in een bijrol als 'vriend van ome Edje' en ook te horen op de soundtrack. In augustus is Beense weer als acteur actief, ditmaal op de set van de Nederlandse speelfilm Honeyz van schrijver/regisseur Tom Six. De film speelt zich af in het Amsterdamse warenhuis De Bijenkorf. Samen met rapper Negativ maakt de volkszanger een hiphopversie van Ze Zeggen, oorspronkelijk bekend geworden in de versie van Manke Nelis.

Op 27 maart staat de zanger opnieuw met een eigen show in de Heineken Music Hall. Hij wordt begeleid door Hollywood Boulevard, de oude begeleidingsband van Andrť Hazes.

Op 14 juni ontvangt Peter Beense uit handen van Rachel en Roxanne Hazes het eerste exemplaar van zijn cd Voor Mijn Vrienden. Het album is opgenomen met John van de Ven in de studio van Hans Aalbers.

2008

De zanger is in het najaar in het nieuws vanwege zijn maagverkleining. Binnen korte tijd is Beense 25 kilo kwijt.
reageren op Peter Beense...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive