Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Mark Dakriet

Mark Dakriet boeken

Mark werd op 10 oktober 1973 geboren in Rotterdam. Een spontane deelname aan een optreden tijdens een schoolfeest werd zijn doorbraak. Al snel bleek dat zijn zangtalent niet onopgemerkt kon blijven. Ondanks de opbloeiende liefde voor het zingen besloot Mark kok te worden. Een uitstap van 6 maanden naar Jakarta om op te treden als zanger liet hij echter niet aan zich voorbij gaan. Bij terugkomst in Nederland werd hij gevraagd om de groep Re-Play te versterken.
Het verdere verloop van zijn carrière ziet er indrukwekkend uit. Mark boekte succes als tekstschrijver, componist en bovenal zanger. Met de succesformatie Re-Play heeft hij vele hits gescoord: Kijk Om Je Heen, Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou). De samenwerking met Gordon met hits als Never Nooit Meer en Weet Dat Ik Van Je Hou en de meest recente hit Zolang van het debuutalbum van Gordon & Re-Play.

Als tekstschrijver en componist scoort Mark met het nummer I’ll be your voice waarmee Gordon de finale van het Nationale Songfestival 2003 haalde. Hij schreef dit nummer samen met Giorgio Tuinfort en Sandra St. Victor. Tijdens de uitvoering verzorgde Mark zelf de backing vocals. I’ll be your voice wint net niet, maar het succes is er niet minder om.

In maart 2003 besluit Mark om zijn solocarrière te verkiezen boven zijn carrière met Re-Play. In goed overleg verlaat Mark de groep en wijdt zich volledig aan het schrijven van nieuwe liedjes. In april duikt hij de studio in om zijn eerste, veelbelovende, solo-album op te nemen. Sony Music zal dit album medio 2003 uitbrengen.

Het repertoire van Mark kenmerkt zich als motown en R& B. Kortom swingende muziek. Mark laat naast een aantal prachtige eigen nummers ook diverse herkenbare covers (géén Re-Play) horen. Hij weet van elk evenement een grandioos succes te maken. Nederland, wees op je hoede! Mark Dakriet is een naam waar niemand nog om heen kan!
reageren op Mark Dakriet...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive