Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Jim (Idols)

Jim (Idols) boeken

Jim Bakkum is geboren op 10 augustus 1987 in Egmond. Hij krijgt het zingen met de paplepel ingegoten, aangezien zijn ouders ook al hun hele leven zingen en in Egmond het koor The Voices hebben opgericht. Jim's vader speelt gitaar en zingt in de plaatselijk band The 7B's en zijn twee jaar oudere broer Danny drumt in een aantal bandjes.

Op 10-jarige leeftijd begon Jim zijn zangcarriere, samen met zijn broer Danny. Op evenementen traden ze samen op en speelde daar naast eigen nummer ook nummers van Anouk. Jim werd ook af en toe gevraagd voor speciale sessie avonden. Tijdens een van die optreden stond hij samen met Yuli op het podium. Yuli zou hij een paar jaar later bij Idols weer tegenkomen.

De eerste band waar Jim in zat was The Kids. Samen met drie vrienden, waaronder ook zijn broer, speelde ze regelmatig op feesten. Maar na een jaar kwam er een einde aan deze band. Daarnaast speelde Jim ook in verschillende musicals van de plaatselijke theatervereniging en deed hij mee aan verschillende talentenjachten.

Als Jim op een gegeven moment de oproep hoort op televisie voor de nieuwe talentenjacht Idols besluit hij zich in te schrijven. Jim krijgt nummer 2434 en gaat in Hoofddorp auditie doen. Hij zingt het nummer "Isn't she lovely" van Stevie Wonder. Jim weet de jury te overtuigen en hij mag door naar de theaterronde. Daar weet hij het publiek opnieuw te overtuigen met het nummer "Jessie" van Joshua Kadison.
reageren op Jim (Idols)...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive