Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Jannes

Jannes boeken

Jannes (Wolters) is geboren op 26 juni 1973 in het Drentse Emmen, en kwam al vroeg in aanraking met de muziekwereld. Al luisterend naar zijn opa op de accordeon, groeide hij op met de muziek.
In Martin Sterken (M.A.P en de Stemmingmakers) uit Nieuw-Weerdinge werd de persoon gevonden voor het maken van het debuutalbum, ook dit album (Bella Bianca) werd in eigen beheer opgenomen. Na een leuk succes met de verkoop van dit album, werd besloten om een tweede album te gaan maken, maar dan bij platenmaatschappij "CD-Hal Ruinen".
Als je iets doet, dan moet je het goed doen en daarom werd voor het tweede album het koorwerk ingezet van Wiesje Westerlaken en Jolanda van de Wetering (het vaste koor van Frans Bauer) en de accordeonist van de Havenzangers (Rolus Karssen). De CD "van Casablanca naar Napoli" werd ook weer volledig opgenomen bij Martin Sterken en is ook door hem voorzien van muziek en teksten. Inmiddels zijn van deze CD bijna 10.000 exemplaren over de toonbank gegaan en word Jannes al zeer veel gedraaid op de lokale, regionale en commerciŽle zenders.
Jannes treedt op vele feesten en Hollandse avonden en is op vele plaatsen dť publiekstrekker. Het einde is nog lang niet in zicht en Nederland zal vast nog veel van Jannes horen!
reageren op Jannes...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive