Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Jan Keizer

Jan Keizer boeken

Jan Keizer: "Eindelijk is het zover". Jan Keizer gaat het avontuur aan. Jan Keizer gaat, na diverse succesvolle solo albums van Jan Keizer de voorman van de Volendamse hitformatie BZN, op een solotour door het land. BZN werd vorige week nog uitgeroepen tot meest succesvolle Nederlandse groep allertijden.
Tijdens het optreden van Jan Keizer hoort u naast de successen van BZN natuurlijk titels van zijn succesvolle solo albums L’aventure en Going Back in Time I en II.
Quote Jan Keizer: “Muziek is mijn lust en mijn leven en dan krijg ik van BZN ook nog eens de tijd en de ruimte om mijn jongensdroom, het soloavontuur, in vervulling te laten gaan!” Ik doe graag mijn solo-optredens, ik heb een gezellig repertoire, grote keuze uit BZN hits afgewisseld met gouwe ouwe van mijn solo-albums. De laatste 2 solo-albums zijn goud geworden, en daar ben ik bijzonder trots op.
Al jaren liep zanger Jan Keizer met de gedachte nog eens een soloproject van de grond te tillen, maar daarvoor wilde hij het werk met zijn grote muzikale liefde (BZN) niet onderbreken. “Ik dacht: dat komt ooit nog wel eens als we ermee ophouden. Maar zelfs na ons 38 jarig bestaan, bleek van stoppen – gelukkig maar – nog geen sprake”. Lachend: “BZN bestaat nu 39 jaar. We lijken wel het eeuwige leven te hebben. Als ik ooit iets ‘solo’ wil, moet het dus tussendoor, want of die periode ‘na’ BZN ooit komt, is zeer de vraag.
reageren op Jan Keizer...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive