Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Henk Damen

Henk Damen boeken

Henk Damen, 21 jaar jong, heeft op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig kontrakt afgedwongen, doordat hij een half jaar geleden "live" ging zingen voor de repertoire mensen van Dino/Bunny Music, die onmiddelijk onder de indruk van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid waren.

Na een aantal jaren een LTS-opleiding "schilderen" gevolgd te hebben, lonkte niet de schilderskwast, maar werd Henk Damen,16 jaar jong, profvoetballer bij FC Den Bosch, waar hij op zijn 17e het eerste elftal haalde! Na 2 seizoenen in de Eredivisie gevoetbald te hebben, heeft hij toch definitief gekozen voor de entertainment-wereld, door in de weekends op verschillende podia nederlandstalige titels ten gehore te brengen, meestal in het voorprogramma van bekende artiesten en kombineert hij vooralsnog het zingen met een voetbalcarrière als spits bij de 4e klasse zondag-amateurs van FC Ophemert, waar hij gecoacht wordt door Hans Kraay jr..

Henk Damen´s grote voorbeelden in de muziek zijn de Nederlandse zangers Frans Bauer en Rene Froger.
Zijn grootste hobby´s zijn vissen, voetballen en (vooral) Nederlands -
talige muziek.
Hoewel hij als profvoetballer regelmatig op TV is geweest, hoopt Henk Damen op korte termijn zijn TV-debuut te kunnen maken als zanger.

Zijn eerste CD-single, die dit voorjaar werd uitgebracht en geproduceerd is door Tom Peters, heet "Ik Droom M´n Hele Leven Van Jou", ´n titel die bij het Nederlandse publiek de definitieve doorbraak heeft geforceerd voor dit nieuwe natuurtalent op Nederlandstalig zang-gebied.

Inmiddels is in juni j.l. zijn debuut-album "Zomerliefde" verschenen,
dat vanaf de release in de Nederlandse Album-Charts staat genoteerd.
Ter promotie van dit Album heeft Henk Damen in de maanden juli en augustus 2002 een Camping-Tour gehouden op de 55 grootste campings van Nederland.
Begin augustus is de 2e single van zijn album gereleased "Jouw Tranen Komen Veel Te Laat". De keuze van deze titel is gemaakt door een stemming op de site "henkdamen.nl" waar deze titel 25% van de stemmen van de fans behaalde.
De single bevat 2 nieuwe liedjes welke niet op het album "Zomerliefde" voorkomen, te weten "Mama, de allerliefste van de hele wereld" en "Ik Wil Jou Dicht Bij Mij". Een week na release is deze single reeds in de Mega-Top 100 binnengekomen en lijkt de tweede Hit te worden voor de nieuwe Nederlandstalige ster: Henk Damen!
reageren op Henk Damen...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive