Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Gordon

Gordon boeken

Op 1 december 1991 brak Gordon definitief door met zijn wonderschone ´Kon ik maar even bij je zijn´. Wekenlang stond hij in alle hitlijsten op de eerste plaats. Met vervolgsuccessen als ´Blijf je vannacht bij mij´ en ´Ik hou van jou´, vestigde Gordon zich definitief aan de top van de Nederlandse artiestenscène.

Inmiddels zijn we 5 albums verder, waaronder een project deels opgenomen in Los Angeles U.S.A., onder begeleiding van een heus gospelkoor. Het project, met als titel ´Now is the time´ maakte veel indruk in de nationale muziekwereld. Gordon was muzikaal volwassen geworden.

Gordon kent niet alleen succes in Nederland, maar ook over de grens. Het hoogtepunt was misschien wel een promotietour door Zuid Afrika, waar Gordon inmiddels ook geen onbekende meer is. Na het Engelstalige avontuur bleek toch dat de grote schare fans in Nederland Gordon heel graag weer in zijn moerstaal hoorde zingen. Bij het uitbrengen van ´Omdat ik zo van je hou´, een vertaling van ´Pour que tu m´aime encore´ van Celine Dion, bleek dat maar weer eens dubbel en dwars.

Gordon heeft inmiddels ook een cd uitgebracht waarop zijn grootste hits te beluisteren zijn. Op dit album, ´De tijd van mijn leven´ staan tevens vier nieuwe nummers.
Gordon is een echte rasartiest. Inmiddels heeft hij zijn look veranderd, en kijkt hij positief de toekomst in. We zullen nog veel, heel veel van hem horen.

Ga naar de pagina reageren en ontvang alle informatie die u wilt hebben.
reageren op Gordon...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive