Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Franklin Brown

Franklin Brown boeken

Het Eurovisie-songfestival ‘96 maakte hem in één klap een bekende Nederlander. Samen met de zangeres Maxine wist dit gelegenheidsduo in Oslo de zesde plaats te bereiken. Dit resultaat vormde voor beiden een solide basis om hun solo-carrière te continueren. Voor Franklin hield dat in dat hij een hernieuwd contract tekende met BMG. De Rotterdammer maakte reeds twee jaar geleden bekend dat hij naast zijn zwartgetinte soulmuziek ook graag Nederlandstalig wilde zingen.
In dit licht werd er gezocht naar een nieuw team dat hem hierbij zou kunnen steunen. Samen met Han Koreneef (tekstschrijver), Jan Tekstra (producer) en Patrick Mühren (co-producer) heeft Franklin Brown inmiddels diverse Nederlandstalige singles uitgebracht. Deze hits, ‘Het bewijs van ware liefde’ en ‘Stop’ waren veelvuldig op de radio te horen en werpen reeds hun vruchten af.
Zijn zangkwaliteiten bleven niet onopgemerkt en zodoende kreeg hij talloze aanbiedingen binnen de Nederlandse entertainmentindustrie. Naast zijn solo-carrière heeft Franklin Brown nu een prominente rol toebedeeld gekregen in de Fantasy World Dinner Show en treedt hij op als solo-artiest in deze unieke en spraakmakende show.

Het mag duidelijk zijn dat Nederland een nieuwe soulzanger rijker is. De basis werd gelegd met Engelstalige muziek. Na zijn overstap naar een Nederlandstalig repertoire barstte zijn populariteit pas echt los. Wie zijn muziek en optredens heeft gezien kan zich alleen maar verheugen op het nieuwe album van deze ster.
reageren op Franklin Brown...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive