Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Dries Roelvink

Dries Roelvink boeken

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in 't hartje van de jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met oa. Willy Alberti en Johnny Jordaan.

Dries sr. was in die tijd voetbaltrainer van de amsterdamse club Herenmarkt.

Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract.
Tijdens zijn voetbalcarriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen.
Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende'Shorts of Londen'en kwam als winnaaar uit de bus.

Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon.
Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit 'Maria Magdalena' stond weken lang hoog in de hitparade.
Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn 'Oneman shows', in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carre en Theater De Meervaart.

Negen CD albums, twee DVD's en vierendertig single's heeft hij tot nu toe op zijn naam staan.
Mede door zijn ruime stembereik, {ruim 2 octaaf} en zijn brede reportoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis.
Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, gaat hij voor een geslaagde avond!

Wat kan een mens veranderen...!


Dries Roelvink wordt exclusief door artiestenbureau Jan Vis vertegenwoordigd, boek nu Dries Roelvink! Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag binnen één uur beantwoord.

Of het nu een optreden / show is voor een opening, receptie, productpresentatie, bedrijfsfeest, personeelsfeest of evenement betreft, artiestenbureau Jan Vis is al 45 jaar één van de meest toonaangevend boekingsbureaus van Nederland!
reageren op Dries Roelvink...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive