Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Dario

Dario boeken

Iedereen kent Dario onder zijn alias Sjors 'the inspirator' van de soepreclame. Met een feestelijk repertoire verzorgt Dario een optreden waarbij luidkeels meegezongen zal worden!

Dario Kreuger geboren op 30 december 1963 te Amsterdam, startte reeds zijn zangcarrière op 21-jarige leeftijd.

Op de diverse talentenjachten was hij steeds zeer succesvol en dit maakte voor hem de weg vrij om in 1996 de stap als professioneel zanger te maken. Zijn repertoire bestaat uit o.a. gezellige Nederlands – en Engelstalige songs van persoonlijke arrangementen, die herkenbaar zijn voor het grote publiek. Een repertoirelijst met liedjes die iedereen naar hartelust kan meezingen. .‘De ideale mix tussen André Hazes en René Froger’ (De Telegraaf).

Zijn vocale kwaliteiten hebben er inmiddels toe geleid dat hij met diverse bekende artiesten heeft samengewerkt zoals Frans Bauer, René Froger, Gerard Joling, Imca Marina en vele anderen. Na de grote hit van “De Clown” in 1996 heeft Dario niet stil gezeten. Vele optredens door het hele land, en diverse uitgebrachte singles en albums zorgden voor een gevestigde naam die volle zalen trekt. Waar hij ook komt beginnen de mensen wild mee te springen en te zingen op de aanstekelijke Nederlandstalige liedjes.

Na de Top 100 Single “Dit is zo’n dag” gaat bestormde Dario onder het alias van Sjors “Nu even niet” de hitlijsten. In de gedaante van Sjors de “inspirator” van Cup a Soup brengt Dario een feestrepertoire waar elke zaal van voor naar achter luidkeels meezingt; “Nu even niet!! ”Dario is tevens te boeken met zijn eigen Miniconcert van 50 minuten met The Daylight Superband, beste Live band van Nederland." In 2003 scoorde Dario een grote hit met het nummer "Ze was mooi".
reageren op Dario...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive