Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Ben Saunders

Ben Saunders boeken

Eind jaren 90 deden Ben Saunders en zijn broer Dean mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy's Wish. Op 25 november 1998 waren ze als zodanig het onderwerp in een reportage van het jongerenprogramma Life is like a box of chocolates van de KRO. Saunders en zijn broer waren op dat moment respectievelijk 15 en 17 jaar oud. Twee jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: Follow that dream. Hieruit werd de popgroep Follow That Dream gevormd, waar zij beiden deel van uit maakten. In november 2000 haalde de groep de 25ste plaats in de Top 40 met het nummer Follow that dream. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere Starmaker, besloot de groep uit elkaar te gaan.

In 2003 namen Saunders met zijn broer deel aan het Nationaal Songfestival. Ze traden in de derde voorronde op onder de naam "Brothers" met het nummer Stand as one. Het leverde de broers niet de gewenste doorbraak op.

Tijdens de eerste ronde van talentenjacht The Voice of Holland zong Ben het nummer Use Somebody (oorspronkelijk van Kings of Leon), waarmee hij direct drie juryleden overtuigde. In de eerste liveshow zong Saunders het nummer I'm in love with a girl van Gavin DeGraw en bereikte hiermee de 19de positie in de Single Top 100. In week 50 van 2010 bereikte Saunders een mijlpaal door als eerste Nederlandse artiest twee singles op de eerste plaats van de Single Top 100 te krijgen dankzij downloads via iTunes, waaronder uit de derde liveshow zijn versie van If you don't know me by now.
reageren op Ben Saunders...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive