Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Alex

Alex boeken

ALEX heeft in de Benelux in korte tijd zijn sporen als Feest Artiest verdiend. Zijn single "Een bossie rooie rozen" , zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde een nr. 1 notering in de Mega top 30 hitlijsten. Gedurende carnaval 2000 was "een bossie rooie rozen" de meest gedraaide plaat in café's en zalen. De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100. Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.
Diverse optredens van Alex in succes volle programma’s als “ De Bus", “Big Brother” inclusief een live-optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers, als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. . De bewoners gingen volledig uit hun bol. “Big Brother Kelly” deed de bewogen uitspraak “ Alex is een toppertje “ en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook. Bij de vele Feesten en Evenementen in Nederland en Belgie is Alex een graag geziene gast.Met krakers als “een bossie rooie rozen” en gemoderniseerde versies van “de Clown” , “Ik voel me zo verdomd alleen”, “Kee Sera Sera” en natuurlijke zijn nieuwe singel “Zing maar met me mee” gaat het dak er gegarandeerd af ! Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.
Begin 2002 komt de langverwachte opvolger, “ Que Sera Sera” . De combinatie van inhaken en springen bleek een gouden formule en maakten van deze evergreen binnen korte tijd een enorme hit in het land. Ook onder de jeugd word dit nummer gewaardeerd en meegezongen. “ Zing maar met me mee” werd de Party hit van 2002 en behaalde een Top 30 notering in de Mega Top 100. Zijn nieuwst cd “After Sun Fiësta” word volgens insiders nu al betiteld als de zomer hit van 2003. Geen zonnebrandfactor is bestand tegen deze enorme hoeveelheid ritme en feest en maken van Alex dan ook de absolute feesttopper van de Lage Landen.
Een optreden van deze sympathieke zal de echte Feestbeesten nog lang blijven heugen… Nederlandstalige Mega top 30, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100. Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Diverse optredens van Alex in suksesvolle programma’s als "DE BUS", Big Brother inklusief een live-optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers, als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. . De bewoners gingen volledig uit hun bol.Big Brother Kelly deed de bewogen uitspraak “ Alex is een toppertje “ en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook.

Bij de vele Feesten en Evenementen in Nederland en Belgie is Alex een graag geziene gast.Met krakers als “een bossie rooie rozen” en gemoderniseerde versies van “de Clown” , “Ik voel me zo verdomd alleen”, “Kee Sera Sera” en natuurlijke zijn nieuwe singel “Zing maar met me mee” gaat het dak er gegarandeerd af ! Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.

Begin 2002 komt de langverwachte opvolger Kee Sera Sera . De combinatie van inhaken en springen bleek een gouden formule en maakten van deze evergreen binnen korte tijd een enorme hit in het land. Ook onder de jeugd word dit nummer gewaardeerd en meegezongen. Zijn nieuwste single

“ Zing maar met me mee” is nu al de meest gedraaide feestplaat in de Spaanse kroegen. Dit nummer heeft alles in zich om de feesthit van het jaar 2002 te worden. Voorjaar 2003 zal er weer een spetterend Feest album van Alex op de markt verschijnen

Een optreden van deze sympathieke zal de echte Feestbeesten nog lang blijven heugen…kortom

………………………………….“Alex is 1000% gegarandeerd FEEST”………………………………
reageren op Alex...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive