Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Sigrid

Sigrid boeken

Voorheen stond zij als zangeres van het toporkest de 'Daylight Super Band' avond aan avond op het podium tijdens vele evenementen.

Sinds zeven jaar treedt zij echter met heel veel succes op als solo-artieste met een unieke act, waarin zij zich ontpopt van Leger des Heils Soldate naar vamp! Gedurende circa 20 minuten loopt zij - verkleed als Leger de Heils soldate-, rond tussen de gasten en collecteert zij voor het goede doel.
Plots stapt zij de bühne op en bedankt zij alle mensen voor hun gulle giften. Binnen enkele seconden vindt er vervolgens een metamorfose plaats en daar staat de aantrekkelijke zangeres Sigrid, die een even dans- alsherkenbaar repertoire brengt dat iedereen zal aanspreken: van Whitney Houston tot The Weather Girls en Tina Turner, zelfs de titelsong van The Phantom of the Opera (in overleg) brengt de s klassiek geschoolde Sigrid op schitterende wijze ten gehore!

Sigrid kan eventueel, bijgestaan door haar twee 'Surprises',(een zeer verrassende aanvulling op de act) een nog gevarieerder programma ten gehore brengen.

De backingvocals/danseressen verschijnen op het moment van de metamorfose en maken dat de verbazing en verwondering bij uw gasten tot een topniveau stijgen. Tijdens de show zullen 'De Surprises' uw gasten versteld doen staan door steeds in andere, creaties 'op te duiken'. Kortom: klasse, zoals u van Sigrid gewend bent, met een verrassinkje of twee extra!

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze zangeres.
reageren op Sigrid...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive