Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Miss Montreal

Miss Montreal boeken

Hans maakte eerst deel uit van de formatie Ysis. Hierin nam zij de vocalen voor haar rekening en speelde ze gitaar, naast Inge van Calkar (gitaar en vocalen) en Ilse Gerritsen (cello). Hoewel zij bij het gewone spreken stottert[2], heeft ze hier tijdens het zingen geen last van.

Nadat zij gestopt was met Ysis en haar eigen muziekleven ging leiden, werd ze gevraagd voor een reclame. Hans was landelijk te zien in een tv-commercial van het Frico-smeerkaasmerk Slankie uit 2008, waarin ze "Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf." zingt over de beelden van verschillende gÍnante situaties. Hans trad vervolgens live op in De Wereld Draait Door en in de radioshow van Giel Beelen. Op TMF zong ze Dansen aan zee van BLōF in duet met hen.

Hans vormde een aantal jaar geleden een duo met Bertolf, die eerst in de band van Ilse DeLange speelde en vervolgens solo ging. Samen namen ze een duet op dat op de cd van Hans staat met als titel 'Won't you let me have my way with you'.

In oktober 2008 bracht Hans haar eerste single uit, Just a Flirt, die 'MeGielhit' werd, wat betekent dat de plaat in een week lang iedere ochtend gedraaid werd in het ochtendprogramma van Beelen.

Just a Flirt kwam in week 43 binnen op de 27e plaats in de tipparade op Radio 538. In week 44 was het de 3FM Megahit.

Haar debuutalbum Miss Montreal verscheen op 15 mei 2009. Van haar tweede single, This is my life, werd een videoclip uitgebracht.

Op 19 oktober 2009 was ze in het programma Waar Is De Mol? waarin ze samen met Johnny de Mol een reis door Amerika maakte.

Haar tweede album So.., Anything Else? is in juli 2010 uitgekomen.[3]

Op 20 Juli 2010 heeft Miss Montreal haar nieuwe album 'so.. Anything else' gepresenteerd in de Melkweg Amsterdam. Hierbij speelde ze bijna alle liedjes van het nieuwe Album. Giel Beelen overhandigde de band het album. Johnny de Mol heeft bij het liedje 'Say What You See' de backing vocals ingezongen. Hij daarom ook deze avond aanwezig om dit weer te doen.

Op 16 oktober is de clubtour van Miss Montreal begonnen. Haar eerste optreden is in de Gigant in Apeldoorn. Verder zal de clubtour onder andere in Enschede, Utrecht, Arnhem, Zwolle, Eindhoven en Hellendoorn zijn. Er komt veel nieuws in de tour: ze gaan house spelen, Sanne Hans gaat viool spelen en nog veel meer. De clubtour zou afgelopen zijn in december 2010, maar wegens succes is de clubtour verlengd.
reageren op Miss Montreal...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive