Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Varite
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Maud

Maud boeken

Op 17 november 1981 zag Maud het levenslicht. Als tweede dochter van Theo en Maria en kleine zus van Eefke groeide ze op in de Weezenhof in Nijmegen. Ze heeft daar op basisschool 'de Speelwerkhoeve' gezeten. Daarna verhuist het hele gezin Mulder naar een andere wijk in Nijmegen en gaat Maud naar de NSV II. Haar middelbare school is het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen. Het lijkt Maud leuk om in het jaar 2000 te slagen maar helaas wordt besloten dat Maud het nog een jaartje over mag doen. Het jaar daarop haalt ze wel het papiertje. Al van jongs af aan blijkt Maud erg getalenteerd te zijn. Tennis, hockey, school, piano, muziek, het gaat haar allemaal goed af. Maar Maud wil alles tegelijk en lijkt niet voor n specifiek iets te willen kiezen. Ook niet voor wat betreft haar studie. Uiteindelijk besluit ze na de middelbare school naar de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum/Lelystad te gaan. In het tweede jaar van deze opleiding besluit Maud ook nog een universitaire studie te gaan doen en na veel strepen blijft Psychologie over.

Ondertussen slaagt Maud voor de Academie en zet ze haar Psychologie-studie voort. Maar, ondanks het enthousiasme bij aanvang is dit het toch nt niet en in februari van dit jaar besluit Maud (tijdelijk) te stoppen. Nu neemt het hockey wekelijks 3 van haar avonden en de zondag in beslag, daarnaast werkt ze nog regelmatig in de horeca en niet te vergeten.... Idols!! Heeft Maud dan toch eindelijk haar hart aan iets verloren?!

Maud eindigt als tweede bij Idols, resulterend in een platencontract bij BMG en een fantastische sponsordeal met Etos, werken in de horeca doet ze niet meer maar hockey probeert ze nog steeds te blijven spelen, al schieten de trainingen er wel eens bij in. Inmiddels is haar 1ste Nederlandstalige single op de markt verschenen. zoals je naar me kijkt kwam op nummer 3 binnen in de top 50, dit nummer geschreven door John Ewbank, de man achter Borsato is tevens de titelsong van de film Floris die in december uitkomt.

Maud treedt veel op in Nederland met als hoogtepunt tot nu toe de 4 concerten met Rene Froger in de Arena, hierbij zong ze niet alleen een solostuk maar ook een duet met Nederlands grootste entertainer.

Op dit moment werkt Maud met producers Van Zanen, van de Heuvel en van Donselaar hard aan haar debuutalbum, een volledig Nederlandstalig album. Maud heeft duidelijk haar hart verloren aan de Nederlandse taal.
reageren op Maud...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive