Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Kim Lian

Kim Lian boeken

Kim-Lian, een Rock-Chick bij uitstek en razend populair bij de Kids.

Kim-Lian's debuutsingle “Teenage Superstar” werd meteen een dikke hit in ons land. Dit uptempo nummer behaalde in korte tijd de 3e positie in de Mega Top 50. Na deze hit was Kim-Lian nogmaals heel hoog in de charts te vinden met het nummer “Hey Boy”, de rockballad “Garden of Love” en de 80’s cover “Kids in America”.

Kim-Lian is een veelzijdig artiest, die met haar krachtige optreden jong en oud kan entertainen. Haar kwaliteiten bleven ook in de theaterwereld niet onopgemerkt. Nadat ze begin vorig jaar al uitgroeide tot een absolute publiekslieveling in de musical “Home”, werd ze direct daarna gevraagd voor één van de hoofdrollen in de hitmusical “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”. Hiermee sleepte ze onlangs een nominatie voor een John Kraaijkamp Musical Award in de wacht. Afgelopen periode speelde ze in het eftelingtheater de hoofdrol in de musical “De Kleine Zeemeermin”.

Kim-Lian is niet alleen populair in Nederland maar in 2004 veroverde zij ook Azië, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten. Op heel korte termijn zal haar album ook uitkomen in Engeland en een flink aantal andere Europese landen. Tevens gaat Kim-Lian het komende maanden flink door Nederland touren met haar band.

Momenteel werkt Kim-Lian in diverse studio’s aan haar nieuwe single die voor de Zomer album uit moet komen. Haar eerste album “Balance” en natuurlijk de DVD “Balance The Experience” met een overvolle verzameling van videoclips , making of’s en vele andere spectaculaire beelden zijn verkrijgbaar in elke goede entertainment store.

Ook in het nieuwe jaar blijft Kim-Lian wekelijks te zien bij Fox Kids als presentatrice met de chart show Kids Top 20.

Eén ding is zeker, wij zullen nog véél van Kim-Lian gaan horen dit jaar!

Voor boekingen van Kim-Lian en haar band kunt u vanaf heden bij ons terecht
reageren op Kim Lian...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive