Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Hind

Hind boeken

Van Musical Ster tot ......
Tijdens de musical-uitvoering van groep 8 van de basisschool deed Hind iedereen, ook zichzelf, versteld staan. Kort daarna ging ze op zangles en vanaf toen is het balletje gaan rollen.

Arabisch Pop Idol?
De 18-jarige scholiere, die ook in het Arabisch en Portugees zingt, omschrijft zichzelf als enthousiast, leergierig, spontaan, serieus en modieus. De oplettende kijker heeft Hind misschien herkend uit de Soundmixshow, waarbij ze in 2002 als zevende eindigde. Tijdens de workshop zong ze 'From This Moment' van Shania Twain.

Horoscoop
Hind is een Boogschutter. Ze is een positief, opgewekt, vriendelijk en nieuwsgierig persoon. Mensen zijn graag bij haar in de buurt. Ook is Hind zelf vaak opzoek naar mensen.

Persoonlijk
Hind vindt het soms lastig om binnen de grenzen te leven die haar door anderen zijn opgelegd. Ze wil in ieder geval vrij zijn in het sluiten van vriendschappen: daarin neemt ze zeker geen "bevelen" aan. Ze is een gedisciplineerd persoon, met een grote zelfbeheersing. Hind heeft de beschikking over een grote hoeveelheid energie, die ze kwijt moet kunnen. Zou de muziek een goede uitlaat klep zijn???
reageren op Hind...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive