Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Esther Nijhove (The Voice of Holland)

Esther Nijhove (The Voice of Holland) boeken

Esther Nijhove muzikale voorkeur gaat uit naar jazz, soul en funk. Na een operatie aan een poliep op haar stemband wil Esther haar muzikale identiteit herontdekken.

Tijdens de liveshows belandde Esther Nijhove maar liefst drie keer in de sing-off. Toch lukte het haar iedere keer om te vechten voor haar plek in The Voice of Holland . Met haar krachtige stem en warme persoonlijkheid bracht ze tijdens The Voice of Holland nummers ten gehore als 'If I Were A Boy', 'Stop' en 'If I Ain't Got You'. 'Stop' maakte veel impact bij het publiek, waardoor het nummer de Single Top 100 bestormde en binnenkwam op #27.

In de zinderende halve finale zong Esther Nijhove een duet met de uiteindelijke winnaar Ben Saunders , namelijk 'As'. Tijdens de eerste helft van de show ontving Esther meer publieksstemmen dan deze gedoodverfde winnaar, maar uiteindelijk trok hij aan het langste eind en ging door naar de finale.
reageren op Esther Nijhove (The Voice of Holland)...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive