Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Erna Hemming

Erna Hemming boeken

Deze bijzondere klassiek geschoolde zangeres won in 1999 de Soundmixshow met haar uitvoering van de Emma Shapplin hit “Spente Le Stelle”. Door dit zeer opvallende televisieoptreden gingen er voor Erna daarna allerlei deuren open, hetgeen na een lange en gedegen voorbereiding in oktober 2001 resulteerde in de release van haar door Ruud Jacobs, Edwin Schimscheimer en Hans Aalbers geproduceerde debuutalbum “Avventura”. Op dit album vertolkt Erna een aantal schitterende op eigentijdse wijze geproduceerde en bewerkte klassieke stukken veelal voorzien van haar eigen teksten. Daarnaast leverde ook producer Edwin Schimscheimer zijn compositorische bijdrage in de vorm van drie prachtige speciaal voor Erna geschreven stukken.

Na een groot aantal televisieoptredens in eigen land waaronder de TV-show van Ivo Niehe, Kopspijkers, de Staatsloterijshow en een enorme TV-campagne met commercials op diverse zenders, alsmede veel aandacht in de vaderlandse pers, zoals een hele pagina PRIVE van Henk van der Meyden in de Telegraaf, is platenmaatschappij UNIVERSAL ook overgegaan tot release van "“Avventura” in Duitsland. Erna zal de komende maanden regelmatig te zien zijn via de Duitse televisiezenders, te beginnen op 4 mei in het populaire programma “ARENA DER STARS” (samen met o.a. Andrea Bocelli en Andre Rieu).

Als blijk van het vertrouwen in de artiest Erna Hemming heeft UNIVERSAL op zowel de nationale als de internationale releases van het album “VOICES”, waarop uitsluitend tracks voorkomen van de “grote vocalisten”, ook een track van “Avventura” geplaatst.

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze artiest.
reageren op Erna Hemming...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive