Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Erikah Karst

Erikah Karst boeken

Waarin onderscheidt het ene talent zich van het andere? Wat maakt iemand tot een ster? Als er een geheime formule voor het ontdekken van nieuw talent bestond, dan zou het werk van velen een stuk gemakkelijker -maar waarschijnlijk ook saaier- worden. Men kan echter niets anders doen, dan op gevoel en ervaring afgaan. En daarmee zit het rond zangeres Erikah Karst wel goed, zeggen nu al vele professionals in de muziekwereld.

Ook VAN Record Company is er van overtuigd in deze zangeres een uniek talent in Nederland ontdekt te hebben. "Erikah voldoet aan alle criteria om de top te bereiken. Een mooie stem, charisma en karakter", zegt Martin Kleinjan, manager van United Talent. De gerenommeerde producer Martin Duiser heeft met Erikah Karst een CD album opgenomen, getiteld "Grown Woman", waarop haar veelzijdige stem optimaal tot zijn recht komt. Een mengeling van R&B, soul- en poprepertoire maken het album, die in de lente van dit jaar is verschenen, toegankelijk voor alle liefhebbers van goede muziek en een bijzondere stem! Erikah is een telg uit een zeer muzikale familie. Al op 11-jarige leeftijd zong zij al een album vol met kinderliedjes in Drents dialect en kreeg ze de smaak van zingen zo te pakken, dat zij besloot hierin door te gaan. Erikah volgt consequent de lange weg richting erkenning en succes. Zij is "gepokt en gemazeld" door een lange reeks talentenjachten (die zij meestal won) en verzorgde reeds vele optredens. Tegelijkertijd koos zij voor een professionele opleiding aan het Conservatorium in Zwolle en later aan de Academie voor de Lichte Muziek te Hilversum.

De tijd om het grote publiek te veroveren is aangebroken. Erikah Karst levert met haar eerste single "My heart goes out to you" in ieder geval al een duidelijk visitekaartje af voor het verschijnen van haar debuut album. Bovendien vertegenwoordigde zij ons land onlangs op het internationale songfestival in de Filippijnse hoofdstad Manilla. Behalve schitterende eigen nummers staan ook bekende, zeer commerciŽle, actuele en gezellige dansbare nummers op Erikah's repertoire! O.a. "I will always love you", "Last dance", "Shout", "I will survive", "I've got the music in me" en een soul medley.
reageren op Erikah Karst...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive