Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Do

Do boeken

Dominique van Hulst uit Valkenswaard alias DO moest altijd al de keuze maken tussen tennissen en haar liefde voor muziek. Op haar 15de moest DO zich gaan voorbereiden voor Wimbledon, maar toen besloot ze een einde te maken aan haar tenniscarrière en zich volledig toe te leggen op de muziek.

Toen ze voor de eerste keer voor een publiek optrad, werd haar meteen een contract aangeboden bij een grote platenmaatschappij.

Ze bracht haar eerste single uit; "Real good", en ze stond in het voorprogramma van de boyband ‘Five‘ en van de zanger Montell Jordan, beiden in een uitverkochte Ahoy‘. Ze verscheen ook in diverse grote Tv-shows. Haar videoclip kwam vaak voorbij op muziekzenders als TMF, MTV en The Box.

Ondertussen maakte DO wel grote brokken in de Nederlandse muziekindustrie, maar internationaal was DO voor de meesten nog een onbekende. Haar grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single "Heaven", een trance-cover van de 80‘s hit van Bryan Adams. "DJ Sammy & Yanou feat. Do - Heaven" is een grote hit in
Duitsland, Canada, de Benelux en de rest van de wereld volgt snel! Het nummer heeft zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt!!! DO werd hiervoor beloond in Amerika, Australie, ... met tientallen awards.

Het succes van ‘Heaven‘ dooft uit en terwijl Dj Sammy terug wereldwijd scoort met ‘Sunlight‘ neemt DO haar tweede dancesingle op samen met Yanou. "On and On" werd ook een grote dancehit en heeft hoge posities in de Europese hitlijsten behaald.

Dj Sammy, Yanou en DO misten elkaar blijkbaar zo erg dat ze een paar weken voor Valentijn 2003 besluiten een nieuwe versie op te nemen van ‘Heaven‘ waar ze een jaar terug mee scoorden.
‘The Candelight Remix‘ doet mensen stom van verbazing staan als deze single het nog beter doet dan de vorige.
De single prijkt in bijna alle landen terug bovenaan de hitlijsten.

Of DO hiermee kans maakt op een plaatsje in het Wereld Record Boek zullen we nog moeten zien, maar in elk geval deed niemand het haar reeds voor om 3-maal met hetzelfde nummer te scoren.
Inderdaad, 3-maal want naast de 2 versies met Yanou en Dj Sammy nam DO het nummer ‘Heaven‘ ook nog eens apart op. Dit werd nog niet uitgebracht in België maar haalde in Nederland alvast de nummer 1.

Hiermee bewijst ze opnieuw dat er in Nederland op dit moment geen betere zangeres is te vinden dan Do.
Wanneer je Do eenmaal hebt horen zingen vergeet je haar karakteristieke stem nooit meer. De oogverblindende schoonheid van ‘Do‘ en haar sympathieke uitstraling maken haar een echte ster!
reageren op Do...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive