Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Anita Meyer

Anita Meyer boeken

Anita Meyer -in 1976 landelijk doorgebroken met Hans Vermeulen's "The Alternative Way"- mag nog altijd overkomen als het ideale buurmeisje met de gouden keel, haar staat van dienst is even lang als indrukwekkend.
Het uitgangspunt van al haar artistieke activiteiten is altijd geweest haar brandende liefde voor muziek. Weliswaar heeft de geboren Rotterdamse zich in de loop der jaren regelmatig tot opvallende zijsporen laten verleiden, ze waakte er ook altijd voor niet te verdwalen. "Zingen is nu eenmaal mijn grootste talent, dus dat moet voorop blijven staan", aldus Anita, die derhalve voorzichtig is daar waar het escapades als actrice, presentatrice en liedjesschrijfster betreft.

Niettemin was ze (bijvoorbeeld) het stralende middelpunt in de muzikale televisieserie "Anita And The Kids of United Europe" en was ze andermaal de spil van een on-Nederlandse spektakelshow met het Metropole Orkest in Ahoy.

Behalve dat ze niets anders wil ("Rustiger aan doen is niets voor mij"), moet ze wel in beweging blijven omdat Nederland een klein land is en ze al dik tien jaar doorgaat als 's lands populairste zangeres. Immers na het doorslaande succes van "Why Tell Me Why" in 1981 heeft Anita haar nationale nummer-1-status alleen maar verder uitgebouwd.

Aanhoudend succes berust nooit op toeval!
reageren op Anita Meyer...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive