Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Lois Lane

Lois Lane boeken

Nog maar net achttien is Monique Klemann, wanneer zij met haar vriend Tijn Touber de band Loïs Lane opricht. Terwijl Monique deelneemt aan diverse sessies en een concert-tour met het Metropole Orkest, zet Suzanne zich intensief in voor het goede doel (Orange Babies) en zijn ze samen te bewonderen in de theaters met twee tournees van de Girls Wanna Have Fun.

Loïs Lane brengt nog twee losse singles uit; de poppy-dance single “When I’m with you’, die de 30ste plaats in de hitlijsten behaald en voor de bekroonde tv-serie “Dunya en Desie wordt “Here you come again” van Dolly Parton opgenomen. Hun heldere stemmen klinken schitterend in deze klassieker.
-
In 2004 komen Loïs Lane en Bart v. Poppel nog een keer samen voor het maken van de kerstsong “This Christmas”
In het jaar dat daarop volgt wordt ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Lois Lane een reeks concerten gegeven.Vanaf het eerste concert in Januari is de tour 20 jaar Lois Lane een succes. De trouwe fans zijn Monique en Suzanne nog niet
vergeten. Bij het zien en horen van de show met zowel oude als nieuwe songs, blijkt dat Loïs Lane haar glans nog niet verloren heeft. Versneden met videoclips, interviews, TV- en backstagebeelden wordt de liveregistratie op DVD gezet. Om het overzicht kompleet te maken, zijn ook alle 15 videoclips gebundeld op een bonus DVD.
-
De zusjes Klemann hebben altijd gekozen voor muziek die recht uit hun hart komt, ondanks de mogelijkheden om een grote commerciële act te worden. Dat is de reden dat ze na 20 jaar nog steeds muziek maken. We mogen trots zijn op deze band die al zolang een bijzondere plaats inneemt binnen het Nederlandse popcircuit.
-
reageren op Lois Lane...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive