Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

One Two Trio

One Two Trio boeken

HET TRIO DAT VAN IEDER FEEST EEN ÉCHT FEEST MAAKT!


1. ONE TWO TRIO
De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ‘10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme, waardoor het publiek de ‘de vierde man’ wordt en ieder feest naar een hoogtepunt gaat! Niet voor niets is dit trio vaak te gast bij Giel Beelen op Radio 3FM en Edwin Evers van Radio 538 bombardeerde deze band eerder zelfs tot zijn eigen huisband!
Het repertoire is eigenlijk onbegrensd en bevat dan ook veel meer dan de eigen hits.
Disco, Rock, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig: het repertoire wordt afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt op zowel openbare en besloten feesten. “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

2. ONE TWO TRIO’s LEVENDE JUKEBOX
Speciaal ontwikkeld voor besloten (bedrijfs)feesten. Het publiek bepaalt hierbij het repertoire en One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij datzelfde publiek ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol garantie’!

3. DE ONE TWO TRIO KINDERSHOW !
Deze show is er speciaal voor de kleintjes. Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen nummers als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’. Zo herkenbaar voor het jonge publiek dat deze de liedjes direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. De One Two Trio KINDERSHOW: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn. Speciaal voor de Sinterklaas- en Kerstperiode is er een aangepaste themashow!
reageren op One Two Trio...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive