Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Di-rect

Di-rect boeken

Ze komen uit Den Haag en met hun allereerste single ‘Just The Way I Do’ knalden ze direct de hitlijsten in. Di-rect werd in oktober 1999 opgericht. Het ging zo....De 15-jarige drummer Jamie Westland wil een band beginnen. Met zijn vader Dick Westland en de Haagse muzikant Dennis van Hoorn wordt besloten jongens te zoeken die net als Jamie ook écht wat kunnen. Na een maand was het klusje geklaard. Jamie Westland (drums), Frans 'Spike' van Zoest (gitaar), Bas van Wageningen (basgitaar) en Tim Akkerman (zang en gitaar) voelden elkaar haarfijn aan. De vonken spetterden er vanaf!
Di-rect was geboren!

Binnen no time is er een demo-CD met vijf vette nummers. Vanaf dat moment gaat het alleen nog maar bergopwaarts met de rock-pop-skate-punk-funkband. Radio 3-DJ Rob Stenders ziet Di-rect een keer optreden en raakt net als vele anderen enorm enthousiast over de Haagse gasten. Hij draait een aantal dagen later de demo van Di-rect op de radio. Edwin Jansen, manager van o.a. Kane, hoorde de band spelen en een paar weken later besloot hij Di-rect een contract aan te bieden. Bovendien kwamen er vijf platenmaatschappijen op Di-rect af. Uiteindelijk tekenen ze bij Dino Music. Eind 2001 kwam hun debuut CD Discover uit. Duidelijk is dat we nog veel zullen horen van deze gigantisch, coole band.
reageren op Di-rect...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive