Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
VariŽte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Tres Hombres

Tres Hombres boeken

Opgericht in 1987 is trio Tres Hombres een van de langst bestaande en bekendste Latijns-Amerikaanse formaties in Nederland.

Het veelzijdige en uitgebreide repertoire van dit trio neemt u mee op een muzikale reis door Latijns Amerika, van Mexico tot Chili.

De romantische muziek uit de jaren vijftig ontbreekt uiteraard niet, maar ook de swingende dansmuziek uit Colombia, Venezuela en het Caribisch gebied krijgt u te horen op een optreden van trio Tres Hombres.

De groep bestaat uit drie zangers (soms 2 heren en 1 dame, soms drie heren) die zich begeleiden op Spaanse gitaren en een requinto, een hooggestemde kleine gitaar. Deze muziek kan onversterkt ambulant of versterkt vanaf het podium gebracht worden.
Tres Hombres kan optreden in diverse kostuums zoals de bekende poncho met hoed, deftig zwart pak of Mexicaans kostuum, naar gelang het thema van uw feest.
reageren op Tres Hombres...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive