Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Hans Kazan

Hans Kazan boeken

Hans Kazān brengt samen met Oscar, Renzo (zijn twee zoons) en Mara, oftewel Magic Unlimited, een unieke show! Vanzelfsprekend gaan de twee generaties totaal verschillend om met de uitvoering van hun vak en presentatie. Echter, zij delen de passie en fascinatie voor hun fantasierijke beroep en creëren gezamenlijk een verbluffende, spetterende en in alle opzichten magische avond theater.
Magic Unlimited bestaat uit drie bijzonder getalenteerde illusionisten. Dynamisch en in hoog tempo presenteren Oscar Kazān, Renzo Kazān en Mara hun verbijsterende illusies. Magic betekent voor deze artiesten meer dan alleen verbazen. Ze smelten de kracht van de jeugdige dynamiek, spetterende muziek, dance, romantiek en veel verbluffende illusies tot een eigentijdse vorm van entertainment. Hun verbazingwekkende wervelende illusieshow en hun sympathieke uitstraling bezorgen hen al snel een plek in de harten van jong en oud. Op de internationale podia; van Amsterdam tot Parijs en van Brussel tot Las Vegas zijn zij telkens weer graag geziene entertainers.
In januari 2000 ontvingen zij de 'populariteit-awards' in de categorie aanstormend talent. Zowel de schitterende illusies als de heftige visuele dansshow gaven de doorslag voor deze prijs.
Hans Kazān is de magic entertainer die het publiek actief betrekt in zijn verbluffende experimenten. De verbazing wordt regelmatig afgewisseld met vrolijke uitschieters. De naam Hans Kazān is in Nederland inmiddels synoniem geworden voor magic. Al in 1973, toen Hans 20 jaar oud was, won hij de eerste prijs illusionisme tijdens de wereldkampioenschappen magic in Parijs. Op dat moment besloot hij professioneel illusionist te worden. Vanaf 1976 presenteerde hij zeer succesvolle televisieprogramma's als 'Ren je Rot', de 'Blufshow' en 'Prijzenslag' (maar liefst 888 afleveringen!). Daarna werd het weer tijd voor magic met 'De Magic en Mysterie Show', waarmee Hans Kazān onwaarschijnlijk hoge kijkcijfers scoorde.
reageren op Hans Kazan...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive