Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Hans de Cock

Hans de Cock boeken

Hoe vertaal je het Franse “Joy de Vivre”? Met “levenslust”? Of moeten we tot onze schande bekennen dat we daar geen goed Nederlands woord voor hebben? Vraag het HANS DE COCK en hij zal dit volmondig beamen.

In zijn zang, gitaar- en accordeonspel klinkt de sfeer van het land door waar de dingen best een dagje kunnen wachten als vandaag de zon schijnt of de wijn nog beter smaakt dan gisteren. En zijn stijl ademt dat ook uit: lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf over gaat in alweer zo’n heerlijke musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin, Brel of Ferrat.

Als 'middeleeuws' troubadour brengt hij enerzijds zoetgevooisde minnezang, anderzijds liederen van passie, rampspoed, doodslag en overspel, veelal met een diepzinnige moraal en een pakkend refrein.

Zijn kleerkast omvat een matrozenpak naast twee smokings, een kerstman naast een fransoos. Zijn publiek bestaat uit kinderen en hoogbejaarden, mensen met een verstandelijke handicap en hoogbegaafden en soms zelfs uit heel gewone mensen.
Niet voor niets noemt Hans de Cock zich 'onalledaags troubadour' !

Maar bovenal: hij is een prettige entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden. Een geintje op z’n tijd, maar ook een aankondiging van een spreker, act of buffet, het is hem toevertrouwd!

Geïnteresseerd? Dan kunt u contact met ons opnemen voor zowel informatie als boekingen betreffende deze artiest.
reageren op Hans de Cock...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive