Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Varite
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Wessel van Diepen

Wessel van Diepen boeken

Op 17-jarige leeftijd liet hij Havo 4 voor wat het was en vertrok naar Amerika. Daar kwam hij terecht bij een lokaal Top-40 station, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. Teruggekeerd in Nederland kon Wessel direct als disc-jockey aan de slag bij de Vara, maar na een jaar ging hij verder bij Veronica, waar hij carriere maakte met het populaire popprogramma \"Countdown\". Met \"Countdown International\" was hij naast Engeland en Duitsland ook in landen als Turkije, Thailand, Maleisie, Rusland en Japan te zien.

Na een jaar Veronica kreeg hij de kriebels en vertrok met zijn \"mentor\" Lex Harding mee naar RTL-Veronique. Daar ging Wessel door met Countdown en met diverse andere jongerenprogramma\'s. Toen RTL zich met haar programma\'s ging richten op \"familie TV\" besloot hij terug te keren naar Veronica.

In 1992 werd commerciele radio toegestaan en nam Veronica het besluit om binnen het publieke omroepbestel te blijven. Dit was voor Lex Harding de reden om het commerciele muziekstation, Radio 538 te starten. Wessel werd door Lex Harding gevraagd om over te stappen en ging naar het nieuwe commerciele radiostation. Nu is Wessel iedere zaterdagavond te horen van 20.00 tot 24.00 uur in Van Diepens Dance Department op radio 538. Naast radio maakt Wessel ook veel commercials, produceert hij dancemuziek en is hij n van de vaste stemmen voor Walt Disney.
reageren op Wessel van Diepen...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive