Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Patrick Kicken

Patrick Kicken boeken

Tros 3 FM DJ Patrick Kicken begon zijn carriere in 1988 bij diverse kleine radiostations en deed daarnaast de nodige ervaring op door te gaan draaien in verschillende discotheken.

In 1995 begon hij bij de Tros, waar hij in de loop der jaren een grote verscheidenheid aan programma´s presenteerde en nog steeds presenteert, waaronder programma´s tijdens de Zinderende Zaterdag, de Cybertop 50, diverse nachtprogramma´s en in 1999 geruime tijd het middagprogramma Somertijd, nadat Rob van Someren de Tros had verlaten en voordat Ruud de Wild deze zendtijd namens BNN ging invullen.

Inmiddels is Patrick één van de vaste waarden van het Tros DJ-team geworden, dus is het ook niet verwonderlijk dat hij in de loop der jaren regelmatig te zien was op de Tros Drive-In Show.

Patrick scoorde onlangs nog een top 50 hit samen met zijn broer, onder de naam DJ Alive & Kicken en I Wanna Dance With Somebody, een veelgedraaid nummer in de après-ski en feestcafe's in Nederland. De opvolger genaamd "Let Me Hear You" is eveneens een knaller.
reageren op Patrick Kicken...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive