Holland Entertainment Management

startpaginastartpagina
evenementenevenementen
artiestenartiesten
nieuwsnieuws
zoekenzoeken
reagerenreageren
algemene voowaardenalgemene
voorwaarden

Lightgimmicks


H o l l a n d    E n t e r t a i n m e n t    M a n a g e m e n t

 


  Artiesten
Dee Jay's
Drive in shows
Entertainers
Goochelaars
Ilusionisten
Instrumentalisten
Kinderprogramma's
Looporkesten
Orkesten
Overige
Popgroepen / Bands
Sneltekenaars
Speciale acts
Theater/Musical
Variëte
Zangduo's
Zangeressen
Zangers
Zanggroepen

Loco Loco Discoshow

Loco Loco Discoshow boeken

Het leven is compleet als je bij de Loco Loco Discoshow bent geweest. De Dj’s van deze discoshow gaan verder dan alle anderen, want wat moet een Dj met latex, korfbalbekers en bladblazers?

De tweelingbroertjes Henry en Henrie Feniel
graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, Dancing, Karaokebar en Rockcafé. Plaatjes van diverse pluimage komen voorbij; zinnige, onzinnige maar vooral feestelijke dansplaatjes. Ze zijn de voetzoeker in een volle disco, gegarandeerd dat de voetjes van de vloer gaan!

Hun vaste gast-Dj Stevie Starlight
laat bij elk optreden een onuitwisbare indruk achter. Samen met de tweelingbroertjes brengt hij tussen de vele lekkere dansplaatjes door in hoog tempo nutteloze maar vermakelijke interactieve spelletjes. Wat te denken van ‘The Allround Dancing Championships’ en de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen Competitie’. Dit alles overgoten met een saus van sex-appeal en choreografisch geklungel.

Deze ongekroonde koningen
van het onbezonnen dansfeest beleven al vele jaren een sterrenstatus dankzij optredens op Pinkpop, Lowlands, Terschellings Oerol en ook Giel Beelen van 3FM doet regelmatig een beroep op de Loco’s. Daarentegen zullen ze niet snel muziek awards of culturele prijzen in de wacht slepen, maar de publieksprijs winnen ze bij elk optreden.

De uitspraak 'je had er bij moeten zijn'
wordt na afloop vaak gemaakt, maar als je onzin serieus neemt blijf dan vooral thuis! Kortom, alles Loco?
reageren op Loco Loco Discoshow...  
Niets van deze website mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Holland Entertainment Management. Algemene Voorwaarden
© bbactive